over ons | adverteren | sitemap | contact

BetuweZorg


Deel deze pagina

BetuweZorg is een hartverwarmende thuiszorgorganisatie die haar cliënten en medewerkers centraal stelt. De zorg die zij levert wordt afgestemd op de persoonlijke wensen en behoeften van onze cliënten. Hierbij houdt de cliënt de regie over het leven en zorgen we er samen voor dat onze cliënten zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

De organisatie is continue in ontwikkeling. Wij houden onszelf op de hoogte van de veranderingen in de zorg en spelen hier adequaat op in.

BetuweZorg levert:


Hulp bij het Huishouden
Lukt het u niet (meer) uw huishouden geheel of gedeeltelijk zelfstandig uit te voeren en heeft u hierbij hulp nodig? Onze medewerkers helpen u graag met het schoon en leefbaar houden van uw huis. Op deze manier zorgen we er samen met u voor dat u nog zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen.

Voor de hulp bij het huishouden gaan wij voor u op zoek naar een passende, vaste zorgverlener die bij u wordt ingepland op een voor u geschikt moment. Uw zorgverlener kan u vervolgens helpen bij de taken die u niet meer zelfstandig kunt uitvoeren. U kunt hierbij denken aan taken als stofzuigen, vloer dweilen, stoffen, badkamer soppen, wc schoonmaken, keuken poetsen of de was strijken.

Verpleging & Verzorging
Bent u door ziekte, ouderdom of een ziekenhuisopname beperkt en heeft u hulp nodig bij persoonlijke verzorging en/of verpleegkundige handelingen? Wij helpen u graag met bijvoorbeeld douchen, wassen en aankleden, aan- en/of uittrekken van steunkousen, aanreiken of toedienen van medicijnen, druppelen van ogen, toedienen van injecties als fraxiparine en insuline, verzorgen van wonden, katheter of stoma en pijnbestrijding.

De hulp kan langdurig zijn wegens een bepaald ziektebeeld of kortdurend bijvoorbeeld bij revalidatie na knie- of heup ok. Daarnaast bieden wij ook terminale zorg in de laatste maanden van het leven.

Individuele begeleiding
Lukt het u even niet uw huishouden op orde te houden, heeft u weinig tot geen contacten of kent u iemand die niet meer in staat is geheel zelfstandig thuis te wonen? Onze medewerkers staan op dat moment graag voor u klaar en kunnen u helpen uw leven weer op orde te krijgen of u of uw naasten te begeleiden in het dagelijks leven.


Thuiszorg nodig?


Wanneer u moeite heeft met een aantal zaken, maar u wel graag thuis in uw eigen omgeving wilt blijven wonen, kunt u gebruik maken van thuiszorg via BetuweZorg. Onze medewerkers zorgen er graag voor dat u met de dingen, die u niet meer geheel of gedeeltelijk zelfstandig kunt, wordt geholpen.

Wij stimuleren u hierbij in het vergroten van uw zelfredzaamheid en eigen regie en betrekken waar mogelijk uw netwerk bij de zorg. Zo zorgen we er samen met u en uw omgeving voor dat u zolang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen.

Om de nodige zorg zo goed mogelijk te kunnen afstemmen op uw persoonlijke situatie vindt er voor het starten van de zorg een intakegesprek plaats met één van onze medewerkers. Tijdens dit gesprek wordt besproken welke zorg en ondersteuning er precies nodig is.

Er wordt gekeken naar wat u nog zelf kunt, waar uw omgeving u in kan ondersteunen en voor welke taken er professionele hulp nodig is. Zo kan de zorg volledig worden afgestemd op uw wensen en behoeften. Dit wordt vastgelegd in het ondersteunings- en/of zorgplan.
Naam:
BetuweZorg
Adres:
Kerkstraat 29
4191 AA Geldermalsen
Contact:
Ons kantoor is open van 08.00 tot 16.30 uur, buiten deze tijden zijn wij voor spoedgevallen te bereiken onder nummer 088 - 8009900.
Huishouding:
Telefoon: 088 - 8009910
hv@betuwezorg.nl
Verzorging & verpleging:
Telefoon: 088 - 8009930
thuis@betuwezorg.nl
Website:
www.betuwezorg.nl


Uitgelicht
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Paddestoelenrijk
Paddestoelenrijk
In Rossum vind je allerlei exotische zwammen zoals de Shii-take,  de harige Pom pom Blanc en de Pioppino.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
De Potter Aggregaten
De Potter Aggregaten
Al jaren specialist in stroomaggregaten en andere technische apparatuur, tot ver over de landsgrenzen, maar ook in de Bommelerwaard.
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
't Stadscafť
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden