over ons | adverteren | sitemap | contact

BNT Consult


wij helpen je verder


Deel deze pagina

Soms kun je als kind wel wat extra hulp gebruiken. Bijvoorbeeld als je langzamer of juist veel sneller leert dan andere kinderen. Als je meer plezier wilt beleven aan het spelen met je vriendjes of vriendinnetjes. Of als je wilt weten hoe je moet omgaan met verdriet of angst. Natuurlijk word je dan geholpen door je ouders en de mensen op school. Maar het kan ook nodig zijn, dat iemand anders met jou gaat zoeken naar de beste oplossing.

Bij BNT-consult werken professionals die door onderzoek en begeleiding kinderen en jongeren met specifieke leer- en gedragsvragen verder helpen. Op een manier die het beste past bij het eigen karakter én de talenten van het individuele kind.

Specialisten
De praktijk wordt geleid door drs. A.J.G.M. (Gerdie) Nooijens, GZ-psycholoog en praktijkhouder. Er werken in de praktijk twee GZ-psychologen (BIG-geregistreerd), twee orthopedagogen-generalist, acht orthopedagogen (NVO)/psychologen (NIP), één coördinator dyslexie en drie proces ondersteunende krachten.

Onderzoek en begeleiding vinden altijd plaats onder supervisie van een GZ-psycholoog en/of een Orthopedagoog-generalist.

Vergoeding?
In diverse situaties wordt de hulp aan uw kind vergoed door de gemeente. Mocht u niet in aanmerking komen voor vergoeding, dan kunt u altijd zelf de hulp inkopen. Komt u uit een gemeente waarmee BNT-consult geen overeenkomst heeft, dan heeft u altijd nog de mogelijkheid om via een Persoonsgebonden Budget (PGB) vergoeding voor onderzoek en begeleiding aan te vragen.

Informatie voor ouders >

I
nformatie voor de school>

I
nformatie voor kinderen>
Naam:
BNT Consult
Adres:
Oenselsestraat 27 5301 EN Zaltbommel
Telefoon:
0418-514443
Email:
info@bnt-consult.nl
Website:
http://www.bnt-consult.nl/
A
anmelden >
  • psychologische hulpverlening

  • behandelcentrum dyslexie

  • ADHD-poli

  • ondersteuning onderwijs
Uitgelicht
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Biologische varkenshouderij van den Bogert
Biologische varkenshouderij van den Bogert
(H)eerlijk biologisch varkensvlees, rechtstreeks van de boerderij. Bestel hier uw vleespakketten.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Van Uitert vacature
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Van Horssen vacature
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
't Stadscafé
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden