over ons | adverteren | sitemap | contact

Cello ondersteunt


Deel deze pagina

Mensen met een beperking kunnen bij Cello terecht voor specialistische kinderzorg, wonen, werken of vrijetijdsbesteding. Maar ook voor bijvoorbeeld (ambulante) begeleiding, behandeling en advies, thuiszorg, logeren of het volgen van een cursus. Onder het motto 'ik zie jou' vindt de zorg en dienstverlening plaats.

Wonen bij Cello
Wonen bij Cello varieert van begeleiding op afspraak (bij cliënten die zelfstandig wonen en een aantal uren per week begeleiding nodig hebben) tot intensieve 24-uurs begeleiding/verzorging. Alles wat daartussen zit, is in principe mogelijk.

Dagbesteding en werk
Bij Cello kan je werk doen dat je leuk vindt en dat bij je past. Activiteiten en werkzaamheden worden afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeftes. Heb je een zeer ernstige verstandelijke beperking of heb je een aan autisme verwante stoornis, dan biedt Cello je speciale vormen van dagbesteding en intensieve begeleiding. Ook als je wat ouder bent kun je gebruikmaken van een aangepast aanbod.

Vrije tijd
De dienst Vrije Tijd zorgt het hele jaar heen voor activiteiten, vaak in clubverband. Denk daarbij aan jeu de boules, boccia, sjoelen, wandelen, vissen, biljarten, fietsen of dansen. Daarnaast organiseert Vrije tijd evenementen op speciale dagen (zoals Kerstmis, Pasen of Koninginnedag) en natuurlijk met Carnaval. Muziekavonden en koffieconcerten staan ook op het programma.

Kind en gezin
Cello heeft mogelijkheden om professioneel en flexibel ondersteuning te geven bij de begeleiding van kinderen met een ontwikkelingsachterstand en/of meervoudige beperking.

Behandeling en begeleiding
Bij Cello werken allerlei specialisten om de beste begeleiding te geven. Zij zijn goed in hun vak en weten hoe ze om moeten gaan met jouw beperking. Vanuit het ondersteuningsplan wordt bekeken wie wordt ingezet en welke stappen gezet gaan worden.


Naam:
Cello
Adres:
De Ring 14,
5261 LM Vught
Telefoon:
088 345 1000
Email:
info@cello-zorg.nl
Website:
www.cello-zorg.nl
Ruim 2.700 medewerkers en 1000 vrijwilligers begeleiden bij wonen, werken, dagbesteding, logeren en vrije tijd. Maar ook voor (ambulante) begeleiding, behandeling en advies, thuiszorg of het volgen van en cursus kun je bij mij terecht. Onder het motto ‘ik zie jou’ vindt mijn zorg en dienstverlening plaats.
Uitgelicht
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Paddestoelenrijk
Paddestoelenrijk
In Rossum vind je allerlei exotische zwammen zoals de Shii-take,  de harige Pom pom Blanc en de Pioppino.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
De Potter Aggregaten
De Potter Aggregaten
Al jaren specialist in stroomaggregaten en andere technische apparatuur, tot ver over de landsgrenzen, maar ook in de Bommelerwaard.
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Van Horssen vacature
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
't Stadscafé
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden