over ons | adverteren | sitemap | contact

Co÷peratie Boer en Zorg


Deel deze pagina

foto: https://www.cooperatieboerenzorg.nl/
Coöperatie Boer en Zorg b.a. is een coöperatie van gekwalificeerde zorgboerderijen. De aangesloten zorgboeren kunnen bij ons terecht voor informatie en advies en voor het uitwisselen van kennis en ervaring. De coöperatie biedt inkoopvoordeel, bevordert deskundigheid en stimuleert innovatie.


Coöperatie Boer en Zorg zet in op de volgende waarden
:
  • Eigenheid: Zorgboeren moeten vooral zichzelf blijven. Het bijzondere van zorglandbouw is dat begeleiding en zorgverlening plaatsvinden binnen een agrarisch productiebedrijf.
  • Cliëntgedrevenheid: De nauwe samenwerking in een kleinschalige omgeving stelt zorgboeren in staat om een speciale band met hun cliënten op te bouwen. Daarmee onderscheiden zij zich van andere zorgaanbieders. Dit is dan ook de kernwaarde van zorglandbouw.
  • Kwaliteit: Zorgboeren moeten hun kwaliteit aantoonbaar borgen. Professionaliteit: Zorgboeren zijn ook zakelijke ondernemers. Bedrijfsvergelijking (benchmarking) is belangrijk voor inzicht en ontwikkeling van zorgboerderijen.
  • Zichtbaarheid: Niet alleen de zorgboerderijen zelf moeten zichtbaar zijn, om door deelnemers gevonden te worden, maar ook de resultaten die de zorg oplevert, om te laten zien dat de financiën goed besteed worden.

Het werkgebied van Coöperatie Boer en Zorg omvat de provincies Gelderland, Overijssel, Flevoland en Utrecht. Met de zorgkantoren in deze regio’s zijn contracten afgesloten.
Naam:
Cooperatie Boer en Zorg
Adres:
Agro Business Park 42, 6708 PW Wageningen
Telefoon:
0317- 479 740
Email:
info@cooperatieboerenzorg.nl
Website:
https://www.cooperatieboerenzorg.nl/

Uitgelicht
Camping De Rietschoof - FeestcafÚ de Rietschoof
Camping De Rietschoof - FeestcafÚ de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Biologische varkenshouderij van den Bogert
Biologische varkenshouderij van den Bogert
(H)eerlijk biologisch varkensvlees, rechtstreeks van de boerderij. Bestel hier uw vleespakketten.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Krant lezen
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
't StadscafÚ
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden