over ons | adverteren | sitemap | contact

Agathos Thuiszorg


Deel deze pagina

Agathos Thuiszorg is een christelijke zorgorganisatie op reformatorische grondslag. Haar dienstenaanbod is breed, van hulp bij het huishouden tot intensieve gezinsbegeleiding. Agathos bestaat al ruim 40 jaar. Iedereen die zorg of hulpverlening nodig heeft is bij Agathos van harte welkom. Agathos is onderdeel van Lelie zorggroep, een overkoepelende organisatie op het gebied van zorg- en hulpverlening.

Voor wie?
Hulpbehoevende kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen.

Wat?
Agathos biedt zorg van goede kwaliteit. Agathos biedt zorg aan huis vanuit lokale steunpunten en kantoren en werkt lokaal samen met andere zorgorganisaties en netwerken. Agathos heeft regiokantoren in: Goes, Middelburg, Middelharnis, Katwijk aan zee, Oud-Beijerland, Rotterdam, Sliedrecht, Krimpen a/d IJssel, Capelle a/d IJssel, Gouda, Veenendaal, Rijssen en Ugchelen.

Dienstenaanbod Agathos in Bommelerwaard:
• Huishoudelijke hulp
• Ambulante hulpverlening / Intensieve gezinsbegeleiding
• Begeleiding bij dementie
• Mantelzorgondersteuning

Huishoudelijke hulp
De medewerkers van Agathos helpen u graag bij het doen van uw huishouden. Wanneer u zelf helemaal geen kans meer ziet om nog iets te doen, maar ook wanneer u slechts bij een paar zaken hulp nodig heeft.

U kunt bij hulp bij het huishouden onder andere denken aan:
• Schoonmaken
• Huishoudelijk werk
• Kleding wassen
• Boodschappen doen
• Organisatie van het huishouden
• Verzorgen van de maaltijd
• Opvang en verzorging van kinderen

Wij zijn er om u te helpen bij het doen van uw huishouden, niet om alles op onze manier over te nemen. We werken, zo mogelijk, op de manier waarop u dat gewend was. Zodat u aan het einde van de dag samen met onze medewerkster tevreden bent over het werk wat verzet is en uw huis weer netjes is.

Hoe vraagt u huishoudelijke hulp aan?
In sommige gemeenten kunt u via de gemeente nog een deel van de huishoudelijke hulp vergoed krijgen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie.
De meeste gemeenten hebben een loket, speciaal voor vragen over zorg en ondersteuning. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie over:
• mogelijkheden voor zorg vanuit een indicatie
• vergoedingen
• eigen bijdrage
• tegemoetkoming wanneer u de zorg zelf niet kunt betalen
Voor meer informatie over hulp bij het huishouden van Agathos staan wij u graag persoonlijk te woord. U kunt contact met ons opnemen via agathos@leliezorggroep.nl of via ons centrale telefoonnummer (010) 2640777.

Ambulante hulpverlening
Agathos biedt intensieve ambulante hulpverlening aan kinderen, jongeren en volwassenen. De begeleiding wordt geboden voor het leren omgaan met diverse psychische en psychosociale problemen. Zoals het woord "ambulant" al aangeeft, komen wij naar u toe. Wij bieden de hulpverlening bij u thuis. Tijdens het intakegesprek zullen we uw hulpvraag bespreken en krijgt u uitleg over de mogelijkheden van hulpverlening.

Wij werken met deskundige hulpverleners die zicht dagelijks inzetten voor het vergroten van de zelfredzaamheid van hun cliënten. De begeleiding die zij bieden is vooral gericht op het aanleren van praktische vaardigheden en het aanreiken van handvatten.
Meer informatie vindt u op onze website. Twijfelt u of u voor onze hulpverlening in aanmerking komt? Neem dan vrijblijvend contact op via onze centrale zorglijn: (010) 264 07 77.

Begeleiding bij dementie
Als er vermoedens zijn dat u of een naast familielid dementie heeft of wanneer de diagnose dementie is gesteld bij uzelf of een naast familielid, kan dat veel vragen oproepen. Agathos helpt u met het antwoord op uw vragen en kan u bovendien bijstaan en adviseren tijdens het ziekteproces.

Mantelzorgondersteuning
Dagelijks leveren een groot aantal mensen een belangrijke zorgbijdrage aan het leven van een naaste. Deze zorg aan een naaste noemen we 'mantelzorg'. Agathos organiseert bijeenkomsten rondom thema's die de mantelzorg aangaan. Ook ondersteunt Agathos overbelaste mantelzorgers.
Naam:
Agathos Thuiszorg
Adres:
Vendelier 59,
3905 PD Veenendaal
Telefoon:
0900 22 44 777
Email:
agathos@leliezorggroep.nl
Website:
www.agathos-thuiszorg.nlKernwaarden
  • Betrokken
  • Betrouwbaar
  • Bereikbaar
  • BeschikbaarRelatie Lelie Zorggroep
Agathos is onderdeel van Lelie zorggroep. Lelie zorggroep stelt zich ten doel christelijke hulpverlening in Nederland te waarborgen en te bevorderen. Tot Lelie zorggroep behoren naast Agathos de organisaties Curadomi, Cruciaal GGZ, STAGG, GGZ In de Bres en Lelie zorggroep wonen zorg en welzijn.
Uitgelicht
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Paddestoelenrijk
Paddestoelenrijk
In Rossum vind je allerlei exotische zwammen zoals de Shii-take,  de harige Pom pom Blanc en de Pioppino.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
De Potter Aggregaten
De Potter Aggregaten
Al jaren specialist in stroomaggregaten en andere technische apparatuur, tot ver over de landsgrenzen, maar ook in de Bommelerwaard.
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › smienk trapliften
Uw advertentie hier?
't Stadscafé
Uw advertentie hier?
Van Horssen vacature
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden