over ons | adverteren | sitemap | contact

Mare Bijzondere Zorg


Deel deze pagina

Mare biedt particuliere zorg voor kinderen vanaf 5 jaar met een Autisme Spectrum Stoornis en verwante gedragsproblemen. Daarnaast biedt Mare ambulante zorg aan alle leeftijden in de vorm van praktische pedagogische thuisbegeleiding.

Voor wie?
Mare verleent praktische hulp en biedt ambulante zorg aan kinderen en volwassenen. Kinderen kunnen bij Mare terecht voor een kort verblijf en tijdens de schoolvakanties. De gediplomeerde begeleiders beschikken over een jarenlange ervaring met de doelgroep.

Werkwijze
U kunt bij Mare terecht als door de gemeente een Pgb is afgegeven. Mocht u problemen ondervinden bij het aanvragen van een PGB of een ZIN dan kunnen wij u helpen.

Zorgaanbod voor kinderen en volwassenen:
  • Activiteiten op maat
  • Woensdagmiddagopvang
  • Weekendopvang
  • Ambulante zorg voor kinderen en jongeren met Autisme Spectrum Stoornis
  • Ambulante zorg voor (jong) volwassenen

Vakantieweken
In de grote vakantie vinden er vakantieweken plaats plezier staat dan centraal, maar nog steeds binnen een duidelijke structuur. Er worden vele spellen en activiteiten georganiseerd binnen een bepaald thema. We zetten op ons terrein tenten op voor de kinderen die dat leuk vinden.

Woensdagmiddagopvang
In de groep of individueel wordt gewerkt aan de doelen die gesteld zijn door door de gemeente en/ of ouders. Er is veel aandacht voor ieder kind.

Weekendopvang
Tijdens een kort verblijf leren kinderen om sociale contacten op te bouwen met leeftijdgenoten. Mare biedt dit alles in een beschermende, overzichtelijke en veilige omgeving met permanent toezicht.

Ambulante zorg voor kinderen en jongeren
Praktische pedagogische thuisbegeleiding voor kinderen en jongeren. Hierbij valt te denken aan:Psycho-educatie, Sociale ontwikkeling en Oudercoaching.

Ambulante zorg voor (jong) volwassenen
Praktische pedagogische thuisbegeleiding voor jong volwassenen en volwassenen. Hierbij valt te denken aan: Psycho-educatie, Begeleiding, Structureren en ordenen van financiën, Het vergroten van uw vaardigheden, Ondersteuning in het traject naar begeleid of zelfstandig wonen, Oudercoaching bij jong volwassenen.

Naam:
Mare bijzondere zorg
Adres:
Mijlstraat 38, 5281 LL, Boxtel
Telefoon:
Regina van de Meerendonk:
06 23986810
Manon Kroon:
06 18116770
Email:
info@marezorg.nl
Website:
www.marezorg.nl
KvK nummer:
51782405 0000


Achtergrondinformatie
Mare is een samenstelling van de namen van de twee eigenaressen: Manon en Regina.

Manon KroonManon Kroon is afgestudeerd aan de Hoge school te Arnhem - Nijmegen richting Sociaal Pedagogisch Hulpverlening. Zij heeft 8 jaar gewerkt op diverse groepen van de "La Salle" in Boxtel met jeugdigen met een licht verstandelijke beperking in combinatie met ernstige gedragsproblemen en/of psychiatrische problematiek. Daarnaast was zij drie jaar werkzaam voor Bureau Jeugdzorg als gezinsvoogd.

Regina van de MeerendonkRegina van de Meerendonk is afgestudeerd aan Het MDGO SB richting Ortho Bewegings Agogisch Werk. Zij heeft 8 jaar gewerkt als ambulant begeleidster binnen een zorginstelling met kinderen, jongeren en volwassenen met een Autisme spectrum stoornis en of verwante gedragsproblemen. Daarnaast was zij drie jaar lang coördinator van weekend- en vakantieopvang voor dezelfde doelgroep.

Uitgelicht
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Biologische varkenshouderij van den Bogert
Biologische varkenshouderij van den Bogert
(H)eerlijk biologisch varkensvlees, rechtstreeks van de boerderij. Bestel hier uw vleespakketten.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › 't Stadscafé
Uw advertentie hier?
Van Uitert vacature
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden