over ons | adverteren | sitemap | contact

Online Identity & Solutions B.V.


Deel deze pagina

KERKDRIEL - Online Identity Webontwikkeling is een jong bedrijf dat zich specialiseert in het ontwerpen van interactieve websites en het ontwikkelen van webapplicaties. Het bedrijf wordt gerund door Aart van der Werf en Ad van Gessel, 2 jonge ondernemers met een frisse visie op de ontwikkeling van internetoplossingen. Zij hebben Online Identity enkele jaren geleden opgestart tijdens hun afstudeerperiode (Hogere Informatica) en hebben reeds honderden websites ontwikkeld.

Online Identity maakt dan ook niet zomaar internet- en intranetoplossingen. Zij luistert naar uw wensen, bekijkt de mogelijkheden en levert u een passende oplossing. Oplossingen waarbij u ook zelf, als u dat wenst, de regie in handen kunt houden en uw eigen website kunt beheren. Online Identity ziet het als haar taak om er voor te zorgen dat u zich met uw core business kunt bezig houden.

Webdesign
Online Identity is hét adres voor basis websites tot meer complexe websites. Websites met de juiste look-and-feel afgestemd op uw onderneming. Alle websites zijn uitgerust met een CMS – Content Management Systeem waarmee u zelf uw website kunt beheren.

Webontwikkeling/Internetoplossingen
Ook voor maatwerkoplossingen bent u bij Online Identity aan het goede adres. Online Identity bouwt alle functionaliteiten in eigen beheer. U heeft daardoor maar één aanspreekpunt. Bij functionaliteiten kunt u denken aan bijvoorbeeld een beveiligde omgeving waar uw dealers producten kunnen bestellen, eventueel gekoppeld met een ERP-Systeem (Enterprise Resource Planning).

Multimediale producties
Bij multimediale producties kunt u denken aan: een promotie- of bedrijfsfilm, Een multimediale CD-ROM met bedrijfsinformatie of Flash animaties. Informeer naar de mogelijkheden.

E-commerce / Webwinkels
Webwinkels zijn op internet niet meer weg te denken! Online Identity heeft veel ervaring met de ontwikkeling van webwinkels, in welke vorm dan ook. Daarnaast kunnen zij er ook voor zorgen dat uw webwinkel goed gevonden wordt op internet.

Online Intranet
Online intranetEen intranet is een medium waar al uw bedrijfszaken zoals documentbeheer, afspraken en bijvoorbeeld taken samenkomen. Normaliter is een intranet alleen toegankelijk voor leden van uw bedrijf/instantie of organisatie. Door het inzetten van een gebruiks- en onderhoudsvriendelijk intranet kunt u als organisatie de informatieuitwisseling binnen uw organisatie verbeteren. Meer informatie www.onlineintranet.info.

Boekingssystemen
Online uw boekingen en beschikbaarheid beheren? Het boekingssysteem van Online Identity is ideaal voor bijvoorbeeld reisbureaus of hotels!
Naam:
Online Identity & Solutions B.V.
Adres:
Gasthuisstraat 3a
5331 BK Kerkdriel
Telefoon:
0418 - 63 30 38
Email >
Facebook >
Website >
GRATIS WEBSCAN
Vrijwel iedere onderneming heeft tegenwoordig wel een website, maar hoe goed is deze website? Wordt u gevonden? Wat zijn de acties van potentiële klanten wanneer ze uw website oproepen? Laat Online Identity GRATIS een webscan uitvoeren waarin we kijken naar verschillende punten als;
- Design
- Vindbaarheid en
- Usability
Meer informatie op de website

Vindbaarheid
Wordt uw website wel gevonden? Uit onderzoek blijkt dat 90% van de internetgebruikers gebruik maakt van zoekmachines. Maar bekend is ook dat zij vaak niet verder kijken dan de tweede of derde pagina met zoekresultaten. Online Identity beschouwt zoekmachine optimalisatie als een noodzaak voor iedere website. Het is bovendien een zeer kosteneffectieve manier van adverteren.

Online Identity is volledig gespecialiseerd in het optimaliseren van websites voor zoekmachines. De technieken die zij toepassen zijn bedoeld om uw website perfect indexeerbaar te maken voor elke zoekmachine.

Zoekmachine-marketing
Zoekmachine marketing is het kopen van zoekwoorden op basis van een veilingsysteem. De bekendste vormen zijn Google Adwords en Yahoo Search Marketing.

Linkbuilding
Hoe meer websites naar uw website linken, hoe gunstiger uw positie binnen de zoekmachines. Online Identity heeft een eigen LinkBuildplan voor het aanmelden van uw website. U heeft de keuze uit verschillende pakketten. Zelfs bij het goedkoopste pakket is er gegarandeerde verbetering! Indien u interesse heeft in linkbuilding, kunt u een gratis website-scan laten doen om de mogelijkheden en kosten op een rijtje te zetten.

Hosting en domeinnamen
Online Identity kan ook de hosting van uw website en registratie van uw domeinnaam verzorgen. Voor het hosten van websites biedt zij verscheidene pakketten aan. Of u nu hobbyist bent, professioneel gebruiker of de website van uw organisatie wilt laten hosten; iedereen kan bij Online Identity terecht.

Grafisch ontwerp
Van logo tot huisstijl en van banner tot website! Online Identity biedt u een totaal oplossing voor al uw grafische vraagstukken. Denk aan het ontwerp van al uw off line media, zoals: uw huisstijl, posters/flyers & banners (spandoeken), folders /brochures. Maar ook het ontwerp van online media, zoals banners / flash elementen en website design.

Drukwerk
Online Identity verzorgt het totale traject, van eerste ontwerp tot en met DTP en drukwerkbegeleiding van briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, enz. Het drukwerk zelf wordt uitbesteed aan betrouwbare drukkerijen die garant staan voor onberispelijke levering en kwaliteit.
Uitgelicht
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Gemengd biologisch boerenbedrijf met koeien, varkens en schapen, een boerderijwinkel met uitsluitend biologische producten en een Bed & Breakfast. Rondleidingen op afspraak.
Lees verder ›
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Een slakkenkwekerij bezoeken? Dat kan gewoon!  Lennard ter Hall kweekt escargots voor particulieren, horeca en groothandels. 
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool sinds 1974 met nu ruim 350 leerlingen, drie studio’s, een deskundig docententeam en diverse dansvormen voor jong en oud, beginners en gevorderden. Erkend Sterballetschool NBOB.
Lees verder ›
Stadskasteel Zaltbommel
Stadskasteel Zaltbommel
Hier wordt de geschiedenis van de streek verteld in verhalen. Verhalen over 80- Jarige oorlog, de Gouden Eeuw en uit onze tijd.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Van Horssen vacature
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
't Stadscafé
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden