over ons | adverteren | sitemap | contact

Professionals in NAH


Voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel


Deel deze pagina

Betrokken behandeling en begeleiding voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel en hun omgeving.

Voor wie?
Voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel die op zoek zijn naar ondersteuning. Er is een breuk in uw leven ontstaan: de tijd voor en de tijd na het hersenletsel. U bent niet meer zoals u “vroeger” was. Wat kan er allemaal veranderd zijn?
  • Sneller moe zijn, niet merken dat u moe bent en daardoor over grenzen gaan.
  • Emoties die minder in bedwang te houden zijn, waardoor sneller conflicten ontstaan.
  • Het overzicht kwijt zijn, waardoor werkzaamheden moeizaam verlopen.
Herkent u dit? Dan bent u bij Professionals in NAH aan het goede adres.

Over Professionals in NAH
Professionals in NAH is een dynamisch bedrijf zonder managers en kantoren. Kwalitatief goede begeleiding leveren staat voorop. Het bedrijf bestaat uit een netwerk van breed opgeleide deskundige mensen die gaan voor het beste resultaat. Uw vragen worden snel beantwoord, onze begeleiding start zonder vertraging. Mensen die we mogen begeleiden geven ons een 9,7.

Wetenschappelijk onderzoek en praktijkervaring zorgen ervoor dat mensen met NAH steeds beter begeleid kunnen worden. Professionals in NAH organiseert meerdere keren per jaar informatieve bijeenkomsten om op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten. Ook wisselen wij regelmatig kennis en ervaring uit. Zo kunnen wij meer voor u betekenen.

Zorgaanbod
Professionals in NAH begrijpen wat er met u aan de hand is en kunnen u en uw naasten begeleiden om in de nieuwe situatie met alle resterende mogelijkheden en beperkingen om te kunnen gaan. Professionals in NAH weten de weg in de wirwar van regelingen en instanties in Nederland.

Psychologische Begeleiding is een langdurige samenwerking waarbij vooral gewerkt wordt aan praktische zaken om het zelfstandig functioneren te optimaliseren.

Psychologische Behandeling Behandelend psychologen richten zich in een aantal gesprekken op een kernprobleem. Ook met de partner of naaste van iemand met hersenletsel kan gesproken worden. De behandeling is gericht op het verwerkingsproces, relatie- of communicatieproblemen, of het vergroten van inzicht in de gevolgen van hersenletsel. Gemiddeld zijn zeven à acht gesprekken voldoende om op eigen kracht verder te kunnen.

Werkwijze
In samenspraak met u zal een medewerker van Professionals NAH tijdens een intake bij u thuis bespreken waar uw begeleidingsvraag ligt. Samen werkt u vervolgens aan een oplossing.

Scholingsaanbod
Professionals in NAH biedt scholing op het gebied van NAH. Door de aanwezige specialistische kennis te delen kunnen nog meer mensen met hersenletsel de juiste betrokken begeleiding krijgen. De organisatie werkt op het gebied van scholing landelijk en heeft verspreid over het land de inzetbare docenten.
Naam:
Professionals in NAH
Postadres:
Postbus 23
7240 AA Lochem
Telefoon:
0573-442646
Email:
info@nah.nl
Website:
www.nah.nl


Hersenletsel logo

Wat is NAH?
NAH staat voor Niet Aangeboren Hersenletsel. Hersenletsel kan ontstaan zijn door o.a.: een CVA, hersenkneuzing, ongeluk, zuurstoftekort, hartstilstand, reanimatie, fout tijdens een operatie, bijna verdrinking, hersenschudding, coma, ziekte, vergiftiging, hersenvliesontsteking, alcohol-drugsverslaving, hersentumor, TIA, beroerte, herseninfarct of hersenbloeding. Overige neurologische aandoeningen, zoals o.a. MS, Huntington en Parkinson.
Uitgelicht
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Biologische varkenshouderij van den Bogert
Biologische varkenshouderij van den Bogert
(H)eerlijk biologisch varkensvlees, rechtstreeks van de boerderij. Bestel hier uw vleespakketten.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Van Horssen vacature
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden