over ons | adverteren | sitemap | contact

STMR, Stichting Thuiszorg en Maatschappelijk werk Rivierenland


Deel deze pagina

Zelfstandig (blijven) wonen in een eigen gekozen omgeving en zo veel mogelijk deelnemen aan het, dagelijkse leven. Ook als er behoefte is aan ondersteuning, blijft dit belangrijk. STMR draagt hier graag aan bij. Dit doen wij in de gebieden Rivierenland, Bommelerwaard, de Betuwe en in de gemeente Leerdam en Arnhem door onze dienstverlening op het gebied van welzijn, wonen, (thuis)zorg en services direct bij de mensen thuis of dichtbij, in de eigen wijk aan te bieden. En is thuis wonen niet meer mogelijk? In onze kleinschalige woonvormen bieden wij zorg in een huiselijke sfeer door betrokken medewerkers. Ook daar voelt het als ‘thuis’!.

Voor wie?
STMR biedt zorg en ondersteuning van 0 tot 100 jaar. Op het consultatiebureau helpen wij bij de eerste stapjes van het ouderschap. Op school zijn we aanwezig met maatschappelijk werk. En ook in de wijk komt u onze thuiszorgmedewerkers tegen. Op al deze plaatsen staan we in nauw contact met huisartsen, apothekers en andere zorgverleners.

Wat?
Zorg en welzijn
Bij STMR is professionele zorg en ondersteuning, 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar.

• Thuiszorg
• Gespecialiseerde Verpleging
• Dagbesteding
• (School) Maatschappelijk werk
• Thuisbegeleiding
• Jeugdgezondheidszorg

Wonen
Samen met woningcorporaties zet STMR zich in voor het ontwikkelen van unieke woonlocaties. Door middel van arrangementen die u zelf samenstelt, inzet van (thuis)technologie en onze goede zorg, creëren we onder meer in Rossum (De Vaste Burcht) en Zaltbommel (De Nije Hof en Schootsveld) een beschutte omgeving. Heeft u een zorgindicatie en wilt u hier wonen? Bel dan met onze Klantenservice 0900-8433.

Voor mensen met dementie waarvoor thuis wonen niet meer mogelijk is, bouwt STMR speciale woonlocaties. In die woonlocaties is er aandacht voor het welzijn van de bewoners en wordt zorg geleverd in een huiselijke sfeer. De speciale woonlocaties van STMR vindt u in Rossum (De Eigenwaard), Lienden ('t Kulturhus), Culemborg (Elisabeth-hof) en Geldermalsen (oplevering medio 2017).

Services
Ook veiligheid, gemak en ontspanning dragen bij aan een gezond en prettig leven. Via de STMR Ledenservice bieden wij u een gezonde maaltijd thuis, personenalarmering en professionele opvolging, de klussendienst van Dienstwerk in de Bommelerwaard of diensten als uw opticien, de kapper of pedicure aan huis. U kunt gebruikmaken van de hulpmiddelen die onze thuiszorgwinkels en –uitleenpunten bieden in samenwerking met Vegro.
Naam:
STMR
Postadres:
Postbus 6063
4000 HB Tiel
Telefoon klantenservice:
0900-8433 (€ 0,45 per gesprek)
Email:
info@stmr.nl
Website:
www.stmr.nl
Altijd in de buurt
Op verschillende plaatsen in de Bommelerwaard houden onze wijkverpleegkundigen, maatschappelijk werkers en collega’s van het consultatiebureau gratis spreekuur. Kijk voor de zorg en locaties bij u in de buurt op www.stmr.nl/Locaties/ en toets uw postcode of woonplaats in.

Vragen?
De klantenservice is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor alle inwoners van Rivierenland, of u nu klant bent bij STMR of niet. Van het beantwoorden van zorginhoudelijke en praktische vragen tot het regelen van zorg en dienstverlening; de klantenservice ondersteunt u erbij.

Uitgelicht
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Biologische varkenshouderij van den Bogert
Biologische varkenshouderij van den Bogert
(H)eerlijk biologisch varkensvlees, rechtstreeks van de boerderij. Bestel hier uw vleespakketten.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › adverteren
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
't Stadscafé
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Van Horssen vacature
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden