over ons | adverteren | sitemap | contact

Woonlinie


Deel deze pagina

Woonlinie is een woningcorporatie met huurwoningen in de Bommelerwaard en in het Land van Heusden en Altena. Woonlinie realiseert tevens een diversiteit aan koop- en huurwoningen, verpleeg- en verzorgingshuizen, scholen, kinderdagverblijven en medische centra.

Woonlinie is actief in 17 kernen in vier gemeenten, waaronder Zaltbommel en Maasdriel (Hurwenen). Per kern gaat Woonlinie na welke bijdrage zij kan leveren aan de kwaliteit van leven en wonen in die kern.

Betrokken en dichtbij
Woonlinie voelt zich betrokken en medeverantwoordelijk voor maatschappelijke ontwikkelingen binnen het werkgebied. Alleen in samenwerking met de belanghouders kan Woonlinie daadwerkelijk haar doelstellingen realiseren. Betrokkenheid bij de mens vraagt in deze tijd om warme zakelijkheid. Ruimte voor aandacht, binnen de uitdagingen van een veranderende buitenwereld.

Duurzaam bouwen
Woonlinie werkt op slimme manieren aan een verbetering van het milieu, door het toepassen van energiebesparende maatregelen in nieuwe en bestaande woningen. Woonlinie gaat voor oplossingen die voor onze bewoners een besparing op de woonlasten betekenen.

Leerling-bouwplaatsen
Woonlinie kan als opdrachtgever voor bouwprojecten aannemers aanmoedigen en stimuleren om de bouwplaats als leerling-bouwplaats in te richten.

Onze missie
Woonlinie wil bijdragen aan bloeiende woonkernen en buurten met een eigen karakter en een gevarieerd aanbod aan woningen en voorzieningen. Als netwerkorganisatie werkt ze samen met andere partijen aan een omgeving waarin mensen zich prettig en veilig voelen, kunnen groeien en waaraan zij zelf een waardevolle bijdrage leveren.

Onze identiteit
“Woonlinie is een deskundige organisatie met persoonlijk betrokken werknemers, die in al haar denken en doen klant-, markt- en maatschappijgericht is. Woonlinie onderscheidt zich in haar specialisme in wonen en voegt altijd waarde toe. Zo bindt en verbindt zij op vanzelfsprekende wijze doelgroepen en partners.”

Naam:
Woonlinie
Adres:
Thorbeckestraat 1
5301 NC Zaltbommel
Postadres:
Postbus 2018
5300 CA Zaltbommel
Telefoon:
088 - 520 4000
Email:
info@woonlinie.nl
Website:
www.woonlinie.nl
Openingstijden:
Vestiging Zaltbommel: maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.

Woonlinie logo

Uitgelicht
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Paddestoelenrijk
Paddestoelenrijk
In Rossum vind je allerlei exotische zwammen zoals de Shii-take,  de harige Pom pom Blanc en de Pioppino.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
De Potter Aggregaten
De Potter Aggregaten
Al jaren specialist in stroomaggregaten en andere technische apparatuur, tot ver over de landsgrenzen, maar ook in de Bommelerwaard.
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › smienk trapliften
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden