over ons | adverteren | sitemap | contact

Nieuwe website voor streekmarketing


Deel deze pagina

• Willem Posthouwer (l) en Jan-Hein de Vreede.
BOMMELERWAARD – De wethouders Jan-Hein de Vreede van Maasdriel en Willem Posthouwer van Zaltbommel hebben woensdag het startsein gegeven voor de streekmarketing van de Bommelerwaard: eiland tussen Maas & Waal.

De twee wethouders hebben de nieuwe website www.beleefbommelerwaard.nl en een huisstijl voor de Bommelerwaard onthuld.

Kwaliteit
Volgens wethouder Jan-Hein de Vreede is de lancering ‘een belangrijk moment’. “Het is voor het eerst dat we als Bommelerwaard toeristen en recreanten gaan wijzen op de grote kwaliteit van dit gebied”, zei hij woensdag.

Klankbordgroep
Op initiatief van de gemeenten is de afgelopen maanden gewerkt aan een Bommelerwaards verhaal in woord en beeld. De plannen zijn uitgewerkt in samenwerking met een klankbord van ondernemers, TRIP Bommelerwaard en het Regionaal Bureau voor Toerisme.

Streekeigen huisstijl
Het eerste tastbare resultaat is de website. Om het geheel goed te presenteren is een streekeigen huisstijl ontwikkeld, herkenbaar aan de pay-off ‘Bommelerwaard, eiland tussen Maas en Waal’.

Ontdekken
De website is bewust vlak voor de zomervakantie live gegaan. “Aangezien velen dit jaar in eigen land blijven, biedt de website voldoende inspiratie om dit prachtige gebied te ontdekken”, laten de initiatiefnemers weten. “Het ‘eiland’ tussen de rivieren biedt genoeg vertier, maar vooral ook veel natuur, rust en ruimte. Dat biedt met alle maatregelen rondom corona uitkomst. Voor wie liever de niet de drukte opzoekt, is de Bommelerwaard een aanrader.”

Logo
Bij de lancering van de website werd ook een ‘stijlgids’ gepresenteerd. “We hebben een prachtig logo, dat zorgt voor een goede herkenbaarheid”, vindt wethouder Posthouwer. Ondernemers krijgen een ‘toolbox’, die ze kunnen gebruiken voor de promotie van hun eigen bedrijf.

De website wordt vanaf nu steeds verder verbeterd en aangevuld. Ook volgen er aanvullende promotiemiddelen en acties.
 
Uitgelicht
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Gemengd biologisch boerenbedrijf met koeien, varkens en schapen, een boerderijwinkel met uitsluitend biologische producten en een Bed & Breakfast. Rondleidingen op afspraak.
Lees verder ›
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Een slakkenkwekerij bezoeken? Dat kan gewoon!  Lennard ter Hall kweekt escargots voor particulieren, horeca en groothandels. 
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool sinds 1974 met nu ruim 350 leerlingen, drie studio’s, een deskundig docententeam en diverse dansvormen voor jong en oud, beginners en gevorderden. Erkend Sterballetschool NBOB.
Lees verder ›
Stadskasteel Zaltbommel
Stadskasteel Zaltbommel
Hier wordt de geschiedenis van de streek verteld in verhalen. Verhalen over 80- Jarige oorlog, de Gouden Eeuw en uit onze tijd.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Van Horssen vacature
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden