over ons | adverteren | sitemap | contact

Volop zomeractiviteiten voor kinderen in de Bommelerwaard


Deel deze pagina

Foto: Tekenschool Bommelerwaard
BOMMELERWAARD - Deze zomervakantie is er in de Bommelerwaard genoeg te doen voor kinderen. Het Spel&-team biedt samen met verschillende partijen een uitgebreid zomerprogramma aan.

Kinderen kunnen kiezen uit sport, spel, dans, de natuur in, of verschillende kunstzinnige activiteiten. Het gaat om losse workshops binnen en buiten van een tot wel drie uur. En de kinderen kunnen zo vaak meedoen als ze willen

Dwaalavontuur
Het aanbod is groot, vooral in de eerste en laatste week van de vakantie. Tekenen in de natuur, geconcentreerd aan de gang met origami, op dwaalavontuur met picknick of fanatiek mee doen met meidenvoetbal.

Dansen
Spel& gaat de hele vakantie op tour langs alle kernen in de Bommelerwaard met allerlei buitenspelen. En elke woensdag kunnen kinderen dansen in de muziektent van Zaltbommel. Wie lekker creatief aan de gang wil, kan terecht in Hurwenen, Kerkwijk, Gameren, Zaltbommel, en de Westelijke Bommelerwaard.

Inschrijven kan via www.sjorssportief.nl

De meeste ouders kennen inmiddels deze website waarop het hele schooljaar voor basisschoolkinderen activiteiten te vinden zijn.

Kennismaken
Het is voor kinderen makkelijk om zo kennis te maken met de vele clubs in de Bommelerwaard. “Maar ook de verenigingen zijn tevreden over het gebruikersgemak van de website en de positieve aandacht die het ze oplevert”, aldus Spel&.

Daarom worden vanaf eind augustus de mogelijkheden van deze website uitgebreid zodat alle inwoners van de Bommelerwaard er iets kunnen vinden. Meer informatie is verkrijgbaar via: spelen@welzijnbommelerwaard.nl.
 
Uitgelicht
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Gemengd biologisch boerenbedrijf met koeien, varkens en schapen, een boerderijwinkel met uitsluitend biologische producten en een Bed & Breakfast. Rondleidingen op afspraak.
Lees verder ›
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Een slakkenkwekerij bezoeken? Dat kan gewoon!  Lennard ter Hall kweekt escargots voor particulieren, horeca en groothandels. 
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool sinds 1974 met nu ruim 350 leerlingen, drie studio’s, een deskundig docententeam en diverse dansvormen voor jong en oud, beginners en gevorderden. Erkend Sterballetschool NBOB.
Lees verder ›
Stadskasteel Zaltbommel
Stadskasteel Zaltbommel
Hier wordt de geschiedenis van de streek verteld in verhalen. Verhalen over 80- Jarige oorlog, de Gouden Eeuw en uit onze tijd.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Van Uitert vacature
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Van Horssen vacature
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden